Wat wij doen

Tip Quality Service

De activiteiten van Tip Quality Service zijn te verdelen in 4 onderdelen:

  • Fileren
  • Restverwerking
  • Advies
  • Opleidingen

Fileren

Flexibiliteit is onze kracht

De hoofd activiteit van Tip Quality Service is en blijft nog steeds fileren. Wekelijks fileren wij 75.000 tot 100.000 kg vis voor met name de foodservice sector. Onze vakbekwame medewerkers staan dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Vrijwel alle werknemers zijn door onze eigen firma opgeleid tot allround-fileerders en werken hun leven lang al bij Tip Quality Service.

Onze kracht is flexibiliteit wij beschikken over een groot aantal allround-fileerders. Hierdoor zijn wij in staat om op een snelle maar vooral een efficiënte manier massa te produceren voor onze opdrachtgevers. Ons motto is de opdrachtgever ONTZORGEN!

Restverwerking

People, Planet, Profit

Tip Quality Service is al enkele jaren actief bezig om van visresten hoogwaardige producten te produceren. Wij hebben verschillende duurzame productie processen uitgedacht, ons motto is Zero Wasted. Wij maken het mogelijk de afval stromen op te waarderen in Farma,Food,Feed of Fuel. Onze productie processen zijn optimaal, duurzaam en dragen bij aan een beter ecosysteem.

Advies

Tip Quality Service heeft ook consultants en is een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau wat gespecialiseerd is in de vissector. Wij adviseren in de rol van duurzaamheid, innovatie, samenwerking, productie processen en voedselveiligheid.

Wij zijn actief op vrijwel alle fronten in de keten, hierdoor hebben wij een duidelijk beeld van wat er speelt in de vissector. Wij beschikken over enorm veel vakkennis die we door de jaren heen hebben opgezogen uit verschillende vissersplaatsen.

Wij hebben passie voor ons vak! We maken duidelijke afspraken en spreken in begrijpelijke taal. Wij zijn de onafhankelijke oren en ogen vanuit de keten voor onze opdrachtgevers.

Door onze jarenlange praktijkervaring hebben wij een bepaalde expertise opgebouwd. Expertise die wij willen overdragen richting onze opdrachtgevers.

Contact

Tip Quality Service

Post adres:

de Kronkels 5a

3752 LM Bunschoten

Productie adres:

Halkade 16

1976 DC Ijmuiden


06 46 26 50 76

wouter@visfileerderijtip.nl

Locatie op kaart

bekijk onze locatie op google maps

Terug gebeld worden

Wij bellen u terug (alleen zakelijk)
Houd wel uw klantnummer bij de hand. Deze vragen wij u op het moment dat wij u terugbellen