Over ons

Wouter Koelewijn (34) eigenaar van Tip Quality Service is geboren en getogen in het vissersdorp Spakenburg. De verkoop en behandeling van vis én visproducten is er bij hem met de paplepel ingegoten. Dertien jaar was hij toen hij al mee ging naar de markt en hand en spandiensten verleende aan verschillende visondernemers. Op zijn vijftiende kreeg hij een bijbaantje bij een plaatselijke visfileerderij. Hij begon met inpakken en vellen trekken en leerde stapsgewijs het ambachtelijke beroep van visfileerder.

Hij behaalde zijn diploma op de middelbare school en koos hierna direct voor een fulltime baan in de fileerderij. Hij ontpopte zich binnen een jaar tot vakbekwaam visfileerder. Dit bleef niet onopgemerkt: een fileerderij uit IJmuiden hengelde naar zijn diensten.

Hij koos voor de overstap van Spakenburg naar IJmuiden. Na een jaar als visfileerder in IJmuiden te hebben gewerkt, begon hij op zijn achttiende een eigen visfileerderij. In 2009 startte hij een tweede onderneming: K & K seafood. De corebusiness van deze onderneming is om van visresten hoogwaardige producten te produceren. In 2012 fuseerden beide firma’s in Tip Quality Service b.v.

Kort samengevat is Tip Quality Service b.v. een jong toekomstgericht bedrijf dat nog steeds groeiende is. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe innovatieve en duurzame ideeën, daarom is het “partner-idee” één van de grondslagen van ons bedrijf.

Contact

Tip Quality Service

Post adres:

de Kronkels 5a

3752 LM Bunschoten

Productie adres:

Halkade 16

1976 DC Ijmuiden


06 46 26 50 76

wouter@visfileerderijtip.nl

Locatie op kaart

bekijk onze locatie op google maps

Terug gebeld worden

Wij bellen u terug (alleen zakelijk)
Houd wel uw klantnummer bij de hand. Deze vragen wij u op het moment dat wij u terugbellen